nicole kidman ve melissa mccarthy’li “nine perfect strangers”tan yeni fragman

nicole kidman ve melissa mccarthy’li “nine perfect strangers”tan yeni fragman


18 ağustos


Big Little Lies’ın yazarı Liane Moriarty’nin aynı isimli romanından uyarlanan Nine Perfect Strangers isimli Hulu yapımı diziden yeni bir fragman paylaşıldı.

Başrollerini Melissa McCarthyNicole Kidman ve Michael Shannon’ın paylaştığı Nina Perfect Strangers, hayatlarını düzene sokmak isteyen dokuz yabancının Tranquilium Hotel isimli iyileşme, dönüşüm ve tedavi için gittikleri bir sağlık merkezinde yaşanan olayların etrafında dolaşacak.

On günlük dinlenme programı için merkeze gelen bu dokuz yabancının başında ise müşterilerinin yorgun zihin ve vücutlarını tedavi etmeyi kendisine görev edinen ve Kidman’ın canlandırdığı Masha yer alacak. Başta her şeyin normal gözüktüğü bu on günlük yoğun terapi seansları, katılımcıların beklenmedik geri önüşleri ve gittikçe artan yoğunluğuyla beklenmedik noktalara doğru yolculuğunu sürdürecek.

Senaryosunu Big Little Lies ekibinden David E. Kelley’nin yanı sıra Edge of Tomorrow ve Ford v Ferrari filmlerinin senaristi John Henry Butterworth ve Samantha Strauss’tan oluşan bir ekibin kaleme aldığı dizi; son yıllarda komedi filmlerindeki başarılı performansıyla kendisini bol bol andığımız Melissa McCarthy ve Nicole Kidman uyumuyla yılın sürpriz yapma potansiyeli yüksek yapımlarından biri gibi gözüküyor. Aynı zamanda dizi, Melissa McCarthy’nin Emmy ödüllü Mike & Molly’den sonra dizi dünyasına geri döndüğü ilk proje olacak. Dizide aynı zamanda Luke Evans, Bobby Cannavale, Regina Hall, Samara Weaving, Melvin Gregg, Asher Keddie, Grace Van Patten, Tiffany Boone ve Manny Jacinto’dan oluşan bir ekip de yer alacak.

18 Ağustos’ta Hulu üzerinden izlemeye açılacak diziden gelen ilk uzun soluklu fragman hemen aşağıda.