quentin tarantino’nun emeklilikten vazgeçmeye niyeti yok

quentin tarantino’nun emeklilikten vazgeçmeye niyeti yok


bir düşün deriz...


10. filminden sonra emekli olacağını yıllar önce açıklayan ama herkesin “nasıl olsa vazgeçer ya” diye beklentiyle yıllardır takip ettiği Quentin Tarantino, bu fikrinden pek geri adım atmayacak gibi gözüküyor.

Son filmi Once Upon a Time in Hollywood’un kitap versiyonunun tanıtımı için Real Time With Bill Maher isimli programa misafir olan Tarantino, herkesin beklediği o malum haberi vermeyecek gibi gözüküyor. Maher’in kendisine yönelttiği “Neden şimdi emekli oluyorsun? 58 yaşındasın. Çok gençsin. Kariyerinin zirvesindesin, daha çekecek çok filmin var!” sorusuna “Tamamen bu yüzden bırakıyorum zaten. Buradan sonrası tamamen yokuş aşağı gidecek. Büyük yönetmenlerin başına zirveye ulaştıktan sonra neler geldiğini görecek kadar bu işin içindeyim. Bence en doğrusu bu.” cevabını verdi.

Son filmiyle ilgili beklentinin haliyle yüksek olduğunun farkında olduğunu da paylaşan Tarantino “Reservoir Dogs’un remake’ini yapmayı düşündüm. İnternetin hoşuna giderdi biliyorum. Ama yapmayacağım, bilmiyorum” diyerek açık kapı da bıraktı. Yeni bir Tarantino filmi için en az 4-5 yıl beklemeyi şimdiden kafaya koyabiliriz.

Hala içten içe umutla bu karardan caymasını beklediğimiz Tarantino’nun Once Upon a Time in Hollywood filminin senaryosunu dönüştürdüğü romanın tanıtım vidyosu hemen aşağıda.