ryan murphy’nin yeni dizisinde başroller bobby cannavale ve naomi watts’a emanet

ryan murphy’nin yeni dizisinde başroller bobby cannavale ve naomi watts’a emanet


the watcher


Nip/Tuck, Glee, American Horror Story ve American Crime Story ile son yıllarda televizyon dünyasının en popüler isimlerinden biri olan Ryan Murphy’nin 300 milyon dolarlık dev Netflix anlaşmasının meyveleri yavaş yavaş dökülmeye başladı.

Şu sıralar zaten The PoliticianHollywoodRatched ve Halston gibi diziler üzerinde çalışan ve bu yapımların üstüne bir de The Prom filmini çeken Murphy, şimdi de yeni dizisi The Watcher ile karşımızda. Başrollerinde Naomi Watts ve Bobby Cannavale’nin yer alacağı The Watcher, hayallerindeki eve taşınan evli bir çifte “the watcher” isimli bir sapıktan gelen tehdit dolu mektupların hikayesini anlatacak.

İlhamını New Jersey’de bulunan ve geçmişi 1905’e kadar uzanan tarihiyle American Horror Story’nin ilk sezonuna da benzeyen meşhur bir evden alan dizide Murphy’ye daha önce Glee ve Scream Queens’te birlikte çalıştığı Ian Brennan yapımcı olarak eşlik edecek.

Henüz emekleme aşamasında olan dizinin vizyon tarihi ya da oyuncu kadrosundaki diğer isimler gibi detayları duymak için biraz daha bekleyeceğiz.