seth macfarlane’in ted filmi, bu sefer televizyona geliyor

seth macfarlane’in ted filmi, bu sefer televizyona geliyor


edepsiz ayıcık is back!


Family Guy serisinin arkasındaki isim olan Seth MacFarlane’in yönetmen koltuğunda oturduğu 2012 yapımı sevilen komedi filmi Ted, bu sefer şansını televizyonda denemeye hazırlanıyor.

Çok sevdiği oyuncak ayısının canlanmasıyla hayatında hiç beklemediği kapılar açılırken çok da beklediği kapıların yüzüne kapandığını izlediğimiz John’un; bu ağzı bozuk, 420 friendly, alkolik ve sapık ayısıyla içine düştüğü durumları izlediğimiz film, ardından gelen devam filmiyle beklentileri karşılayamayıp potansiyel bir serinin de ipini çekmişti. Seth MacFarlane’in bir kez daha Ted karakterine sesiyle hayat vereceği dizi, streaming dünyasının orta direk markalarından Peacock üzerinden izleyiciyle buluşacak.

Uzun bir süredir haber alamadığımız Ted, ilk filmde yaşanan olayların öncesini anlatacak. Mark Wahlberg ve Mila Kunis’in bu dizi projesinde yer alması beklenmezken, McFarlane ile beraber dizinin yapımcıları arasında The Dark Tower, In the Heart of the Sea, The Spy Who Dumped Me filmlerinin yapımcısı Erica Huggins de bulunuyor.