sharon van etten ve angel olsen’dan ortak canlı performans

sharon van etten ve angel olsen’dan ortak canlı performans


like i used to isimli


Son yıllarda müzik dünyasının en damar şarkılarından sorumlu ikilisi Sharon Van Etten ve Angel Olsen ikilisinin güçlerini birleştirdiği Like I Used To isimli şarkının ilk canlı performans videosu geldi.

Geçtiğimiz on yılın en üretken ve başarılı birkaç isminden ikisi olan Sharon Van Etten ve Angel Olsen, ortaya çıkardığı her işle bizleri mest etmeyi başarmıştı. Hem solo albümleri hem de başka sanatçıların şarkılarını misafir olarak yaptıkları işleri döndüre döndüre dinlediğimiz ikilinin ilk ortak çalışması, tam da ikiliden beklediğimiz kalitede.

Rhys Hastings, Griffin Goldsmith, Nicole Lawrence, Emily Elhaj ve Charley Damski’den oluşan bir ekiple The Tonight Show with Jimmy Fallon’a misafir olan Etten ve Olsen, birbirleriyle çalışma sürecini “Çok yakın olmasak da birbirimizin desteğini hep arkamızda hissettik. Sonunda 2020’nin Haziran ayında iletişime geçtik ve birlikte çalışmaya başladık, sonunda da ortaya bu şarkı çıktı.” şeklinde anlattı.

Yakın zamanda daha fazla böyle iş birliği görmek istediğimizi kendilerine ileterek şarkının ilk canlı performansını aşağı bıraktık.