sophie turner, hbo’nun yıldız kadrolu polisiye dizisi “the staircase”in kadrosunda

sophie turner, hbo’nun yıldız kadrolu polisiye dizisi “the staircase”in kadrosunda


bu dizi beklenir...


Neflix’in “The Staircase” belgeselinin popülerliğinden sonra durumu fırsata çevirmek isteyen HBO, başarılı aktör Colin Firth’ün başrollüğünde farklı bir uyarlama üzerinde çalışmaya başladığını duyurmuştu. Zengin kadrosuyla dikkat çeken yapıma, Game of Thrones evrenin Sansa Stark’ı Sophie Turner dahil oldu.

2003 yılında yazar Michael Peterson’ın karısı Kathleen Peterson’ın sözde “kazara” gerçekleşen ölümünün arkasındaki soru işaretlerini yanıtlamaya çalışan The Staircase, HBO yapımında belgesel formatından çok daha drama dolu bir dizi olacak. Uyarlamanın yönetmenliğini “Christine” ve “The Devil All the Time“den tanıdığımız Antonie Campos yapacak. 2008 yılından beri bu uyarlama üzerinde çalıştığını paylaşan Campos’a, senaryo kısmında ise Maggie Cohn eşlik edecek.

Colin Firth ve Sophie Turner’a Toni Collette, Juliette Binoche, Rosemarie DeWitt ve Parker Posey’den oluşan güçlü bir ekibin eşlik edeceği dizinin yayın tarihine dair bir detay henüz paylaşılmadı. Bu yıl bitmeden çekimlerinin başlayacağını tahmin ettiğimiz yapım, 2022’nin hemen başında izleyiciyle buluşma potansiyeline sahip.

Dizi hakkında fikir sahibi olmanız için Netflix belgeselinin fragmanını şöyle aşağı bıraktık.