spongebob’ın en iyi dostu patrick’in kendi çizgi filminden ilk fragman

spongebob’ın en iyi dostu patrick’in kendi çizgi filminden ilk fragman


the patrick star show


Televizyon dünyasının en sevilen çizgi karakterlerinden SügerBob KareŞort ve onun saf arkadaşı Patrick Yıldız’ın yıllar içinde türlü türlü maceraya atıldığına bizzat şahit olduk. Ünü televizyonu aşıp hem oyun dünyasına hem de beyaz perdeye taşan ikilinin maceralarını hep SüngerBob’un ismiyle ve onun gözünden izledik. Bu durum artık değişmek üzere, çünkü yıllardır SüngerBob’un yancısı olarak tanıdığımız ve yer yer salaklığa varan saflığıyla bağrımıza bastığımız Patrick Yıldız’ın kendi şovundan ilk fragman paylaşıldı.

The Patrick Star Show ismiyle Nickelodeon üzerinden yayınlanacak çizgi dizi, başlangıç olarak 13 bölümden oluşacak ve Temmuz ayında izleyiciyle buluşacak. Patrick’in hayatını, onun arkadaşları ve ailesiyle birlikte öğreneceğimiz dizide bu sefer yancı koltuğunda SüngerBob yer alacak. Orijinal seride Patrick’i seslendiren Bill Fagerbakke’nin aynen görevine geri döneceği dizide serinin diğer kahramanlarına sesiyle hayat veren isimler de yer alacak.

“Boynuz kulağı geçer” mottosuyla yıllar süren yardımcılıktan sonra kendi şovuna kavuşan Patrick’in ailesi ve zaten tanıdığımız dostlarıyla Bikini Kasabası’nda serseriliklerine ortak olacağımız The Patrick Star Show’dan paylaşılan 30 saniyelik teaser fragman hemen aşağıda.