steve martin ve martin short’u buluşturan filmden fragman

steve martin ve martin short’u buluşturan filmden fragman


only murders in the building


Hollywood’un iki ikon ismini bir araya getiren Hulu yapımı Only Murders In The Building’ten yeni bir fragman paylaşıldı.

Ocak ayında Hulu’nun Grace and Frankie’nin yaratıcısı John Hoffman ve Steve Martin’in bir fikrine dayanarak hayata geçeceğini duyurduğu Only Murders in the Building, gerçek bir suç hikayesini bizlere farklı bir açıdan anlatacağını öğrenmiştik. Saplantılı bir ilişki paylaşan üç yabancının yaşadıkları binadaki cinayetin sırlarını çözmeye koyulması ve bu yolculuğun binanın gizemli sırlarını ortaya çıkarmasıyla katmerlenen film, cinayet mevzusuna olan bağını komedi ve merak unsuruyla sağlamlaştıracak.
Başrollerini Steve Martin ve Martin Short gibi iki usta ismin paylaştığı yapımda ikiliye Selena Gomez, Aaron Dominguez, Amy Ryan ve Nathan Lane eşlik ediyor. Dizinin yapımcı koltuğunda Crazy, Stupid, Love. ve Last Vegas gibi filmlerin senaryosunu kaleme alan; üstüne This Is Us’la Emmy adaylığı kazanan tecrübeli isim Dan Fogelman oturuyor.

Geçtiğimiz aylarda paylaşılan kısa teaser’ın ardından diziye dair detayları gördüğümüz ilk fragman hemen aşağıda. Buyrunuz.