steven soderbergh yıldız kadrolu yeni filmi no sudden move’dan fragman

steven soderbergh yıldız kadrolu yeni filmi no sudden move’dan fragman


vay vay vay...


Bu yılın başında hem HBO hem de HBO Max için yeni film ve diziler hazırlayacağı bir anlaşma imzalayan Steven Soderbergh’in bu anlaşmanın meyvesi olarak çektiği ilk filmi No Sudden Move’dan ilk fragman paylaşıldı.

Daha önce Kill Switch ismiyle duyurulan ve Don Cheadle, Jon Hamm ikilisinin başrolünde yer alacağı açıklanan  No Sudden Move’un oyuncu kadrosunda Benicio Del Toro, David Harbour, Ray Liotta, Amy Seimetz, Kieran Culkin, Brendan Fraser, Julia Fox gibi isimler yer alıyor.

Zaman olarak bizi 1955 yılına, lokasyon olarak ise dönemin ABD’sinin en güçlü şehirlerinden biri olan Detroit’e götürecek film; basit bir belge olduğunu düşündükleri şeyi çalmaları için tutulan bir grup hırsızın hikayesini anlatacak. Hırsızlar, planları istedikleri gibi gitmeyince neden bu iş için seçildiklerini ve onları kimin kiraladığını sorgulamaya başlar.

Senaryosunu Men in Black, Charlie’s Angels ve Now You See Me gibi filmlerden tanıdığımız ve daha önce Quibi’nin Mosaic adlı dizisinde Soderbergh ile çalışan Ed Solomon’un kaleme aldığı film 1 Temmuz’da HBO Max üzerinden izleyiciyle buluşacak.