supernatural’ın öncesini anlatacak “the winchesters” isimli bir dizi geliyor

supernatural’ın öncesini anlatacak “the winchesters” isimli bir dizi geliyor


gerek var mı?


Geçtiğimiz sene final sezonuyla ekranlara veda eden televizyonun bir dönem en popüler yapımlarından Supernatural, kolay kolay hayatımızdan çıkacak gibi değil. Dizinin yayınlandığı The CW’nin yapmış olduğu açıklamaya göre Dean ve Sam Winchester ailesini ve doğaüstü güçlerin kökenlerini konu alacak yeni bir dizi geliyor.
2005 yılından yayın hayatına başlayan ve hemen streaming servisler öncesi en popüler yapımlardan biri olan Supernatural, tam 15 sezon boyunca Winchester kardeşlerin kah komik kah korkunç maceralarını sevenleriyle buluşturdu. Geçen sene sona eren dizinin arka planını, Winchester ailesinin paranormal dünyayla olan ilişkisinin başladığı The Winchesters isimli bir yapım duyuruldu.

Seride Dean Winchester karakterine hayat veren Jensen Ackles, yapımcılığını üstleneceği dizi hakkında “15. sezonu tamamladıktan sonra dizinin bitmediğini biliyorduk. Çünkü tıpkı dizide de söylediğimiz gibi, “hiçbir şey sona ermez” değil mi? Daneel (Ackles) ile birlikte Chaos Machina Productions’ı ilk kurduğumuzda aklımızda sadece John ve Mary Winchester hakkında bir hikaye anlatmak vardı ve bunu şimdi hayata geçiriyoruz.” açıklamasını yaptı.

On beş yıllık yayın hayatında artık popülerliğini kaybetmiş ve zaman zaman dalga konusu olan dizi daha biteli bir sene olmadan böyle suyunu çıkartmak doğru bir hareket mi bilemedik ama hala bir yerde Supernatural hayranı olan birileri varsa eminiz bu haberle mutlu olmuştur.