ted lasso’nun ikinci sezonundan yeni fragman

ted lasso’nun ikinci sezonundan yeni fragman


23 temmuz'u not alalım


Geçtiğimiz sezonun sürpriz yapımlarından biri olan Ted Lasso’nun merakla beklene ikinci sezonundan yeni bir fragman yayınlandı.

Beklenmedik bir şekilde kendini aniden İngiltere Ligi’nde bir futbol takımına koçluk yaparken bulan bir Amerikan futbolu koçu Ted Lasso’nun hikayesini izlediğimiz yapımın başrolünde bu dizideki performansıyla Altın Küre ödülü kazanan Jason Sudeikis yer alıyor.

İlk sezonda yer alan Hannah Waddingham, Brendan Hunt, Jeremy Swift, Juno Temple, Goldstein, Phil Dunster ve Nick Mohammed’in görevlerine aynen devam ettiği dizinin ikinci sezonu; AFC Richmond’ın futbol sporuna olan değişik(!) bakış açısı ve üst düzey tutkusunu iliklerimize kadar hissedeceğimiz bir sezon havasını veriyor.

Koçun basınla ve takımla olan ilişkisini keyifle izlerken alınan kötü sonuçlara üzüleceğimiz Ted Lasso’nun sezonunda ek olarak spor psikoloğu rolünde I May Destroy You’dan tanıdığımız Sarah Niles bizi bekliyor.

Apple TV+’ın yaptığı en başarılı işlerden biri olarak dikkat çeken dizinin yeni sezonu 23 Temmuz’da başlayacak. Buyrun bu da fragmanı.