the killers yeni konsept albümünü duyurdu

the killers yeni konsept albümünü duyurdu


ağustos'ta geliyor


Son yıllarda müzik dünyasının en aktif gruplarından biri haline gelen The Killers, son albümleri Imploding the Mirage’ın üstünden daha bir sene geçmeden yeni bir konsept albüm yayınlayacağını duyurdu.

Grubun davulcusu Ronnie Vannucci Jr.’ın bizzat yaptığı açıklamayla öğrendiğimiz bilgiye göre bu yeni konsept albüm grubun bugüne kadar yaptığı her şeyden farklı olacak gibi gözüküyor. Geçtiğimiz sene yayınlanan albümlerinden tam bir yıl sonra dinleyiciyle buluşacak bu şimdilik isimsiz “konsept” albüm, grubun bir süredir küçük küçük bahsettiği Imploding the Mirage da kendine yer bulamayan şarkıların yer aldığı bir diğer albüm projesinden de başka bir kayıt olacak.

Grubun son albümüne yer almayan The Killers’ın kurucu üyelerinden Dave Keuning’in de geri döneceği konuşulan konsept albüm hakkında henüz çok detay yok. Geçtiğimiz hafta Bruce Springsteen ile eski albümlerinde yer alan şarkının yeni bir versiyonunu seslendiren grup, konsept albüm olarak bu fikir zerinde mi çalışıyor yakında öğreneceğiz.