the weeknd, euphoria’nın yaratıcısıyla dizi işine giriyor

the weeknd, euphoria’nın yaratıcısıyla dizi işine giriyor


"the idol" geliyor


Uncut Gems ve çeşitli animasyon yapımlarıyla televizyon ve sinema dünyasıyla olan ilişkisini bir adım yukarı çeken The WeekndHBO’nun şimdilik The Idol adıyla anılan dizisinin senaristliğini, yapımcılığını ve başrolünü üstlenecek.

Zendaya’ya 2020 yılında Emmy Ödülü kazandıran Euphoria dizisinin yaratıcısı Sam Levinson ve Reza Fahim’le birlikte bu projede görev alacak Abel Tesfaye aka The Weeknd, The Idol’da bir pop müziği şarkıcısının Los Angeles’ta yer alan bir gece kulübünün gizemli ve aynı zamanda gizli bir tarikatın lideri olan sahibi ile arasında yaşanan aşkını izileyiciyle paylaşacak.

Los Angeles, müzik dünyası, gece hayatı, tarikat falan derken ilgi çekici her şeyden biraz biraz araya serpiştiren HBO’nun yeni büyük yapımı olma potansiyeline sahip The Idol; henüz geliştirme aşamasında. Succession ve Preacher gibi dizilerin senarist ve yapımcı ekibinde yer alan Mary Laws’un da dahil olduğu projeyle ilgil paylaşılan bilgiler şimdilik epey sınırlı.

Önümüzdeki sezona yetişeceğini tahmin ettiğimiz The Idol, şimdiden 2022’nin iddialı yapımları arasına ismini yazdırmaya aday.