tyer, the creator kafaları karıştırmaya devam ediyor

tyer, the creator kafaları karıştırmaya devam ediyor


albüm? tekli?


Daha üzerinden bir hafta geçmeyen yeni albüm dedikoduları hala tazeyken Tyler, the Creator; bol öpüşmeli kısa bir video ile bir şeyler karıştırdığını itiraf etti.

Bir Reddit kullanıcısının dikkatleri çektiği callmeifyougetlost.com isimli web sitesi ve ABD’nin çeşitli yerlerinde ortaya çıkan billboard’lar, sanatçının hayranları tarafından yeni albüm habercisi olarak yorumlanmaya başlanmıştı. Instagram’dan gelen garip bildirimler derken dedikoduya çok mahal vermeden SIDE STREET isimli bir video paylaşan Tyler, albüm mü tekli mi tam karar veremediğimiz bir iş ile yakın zamanda karşımıza çıkacağının sinyallerini verdi.

IGOR albümündeki temayı hala devam ettirdiğini gördüğümüz genç müzisyen, bol modifiyeli ve güzel pembeli BMW’si ile dikkat çeken videosunda herhangi bir detay vermekten kaçınırken bizleri yine hayacanda bıraktı.

Yakın zamanda bu gizemli hareketlerin arkasındaki büyük sırrı öğreneceğimizi umarak size paylaşılan yeni videoyu ve Tyler, the Creator’ın son albümü IGOR’u aşağı bırakıyoruz.