willem dafoe & christoph waltz, “dead for a dollar” için bir arada

willem dafoe & christoph waltz, “dead for a dollar” için bir arada


doya doya western


Sinema dünyasının iki başarılı oyuncusu Christoph Waltz ve Willem Dafoe, bizleri şimdiden heyecanlandıran bir film projesi için bir araya geliyor.

ABD sinemasında 70’li ve 80’li yılların sinemasına meraklı olanların zaten tanıdığı, meraklı olmayanların da The Warriors, 48 Hours, The Long Raiders ve Brewster’s Millions gibi yapımlardan tanıyabileceği Walter Hill’in yeni filmi Dead For a Dollar; başroldeki isimlerle bir sonraki sezonun “merakla beklenenler” kategorisine ismini şimdiden yazdırmış durumda.

Max Borlund isimli bir ödül avcısının, kendisine verilen görev üzerine ABD’den Meksika’ya uzanan adam kaçırma operasyonuna ortak olacağımız filmde ödül avcısı Max’e Christoph Waltz, Max’in ezeli düşmanı Joe Cribbens rolünde ise Willem Dafoe’yu izleyeceğiz.

2000’li yıllarda sonuncusu 2016’da vizyona giren The Assignment olmak üzere sadece dört film çeken Walter Hill’in hem yönetmenliğini hem de senaristliğini üstlendiği filmin henüz bir dağıtıcısı ve vizyon tarihi yok. Ama bu kadronun bir araya gelmesiyle yapım şirketlerinin Hill’in önüde sıra olacağını tahmin etmek çok zor değil.