yeni tyler, the creator albümüne hazır mıyız?

yeni tyler, the creator albümüne hazır mıyız?


evet


2019’da yayınladığı IGOR ile kariyerinde yeni bir sayfaya geçen Tyler, The Creator cephesinden ilginç haberler gelmeye başladı.

Bir Reddit kullanıcısının dikkatleri çektiği callmeifyougetlost.com isimli web sitesi ve ABD’nin çeşitli yerlerinde ortaya çıkan billboard’lar, sanatçının hayranları tarafından yeni albüm habercisi olarak yorumlanmaya başladı. Numarayı arayan Tyler hayranlarının cızırtılı bir ses ile “His daddy fine”, “He got his looks from me” ve “Tyler momma crazy.” gibi cümleler duyması ise bu beklentiyi en üst seviyeye taşımış durumda.

Bir hayranın bu telefon numarasını arayıp duyduğu cümleleri Instagram’da paylaşmak istemesi üzerine aldığı “Tyler, the Creator’ın MOMMA TALK şarkısını burada paylaşmaya izniniz yok” uyarısı ise albüm dedikodularının zirve noktası oldu. Albümleri arasında ortalama iki sene bırakmasıyla da “Artık zamanı geldi” dediğimiz Tyler, the Creator, bütün bu numaralar ile bizleri büyük bir beklentiye sokmuş durumda.

Eşin dostun projesinde, moda markalarının reklam kampanyalarında karşımıza çıkarken araya bir de albüm sıkıştıracağına inandığımız Tyler, the Creator; bakalı yeni albümüyle bu sefer bambaşka bir imaja/karaktere mi bürünecek yoksa IGOR dönemi personası ile mi devam edecek. Zamanla göreceğiz…