emily blunt ve dwayne johnson’lı jungle cruise’dan fragman

emily blunt ve dwayne johnson’lı jungle cruise’dan fragman


24 temmuz


Dünyaca meşhur eğlence parkı Disneyland’ın içindeki önemli duraklardan biri olan Pirates of the Carribbean ve Tomorrowland’in ardından Disney’in beyaz perdeye taşımaya karar verdiği bir diğer durak olan Jungle Cruise’dan yeni bir fragman geldi.

Başrollerinde son olarak A Quiet Place Part 2 ile adını sık sık andığımız Emily Blunt ile Hollywood’un en çok kazanan ve kazandıran yıldızı Dwayne Johnson’ın yer aldığı Jungle Cruise, 20. yüzyıl başlarında şifalı güçleri olduğuna inanılan Hayat Ağacı’nı aramak üzere Amazon ormanlarına giden üç kişilik bir ekibin macerasını anlatıyor.

Oyuncu kadrosunda Blunt ve Johnson’ın yanı sıra Jesse PlemonsPaul GiamattiEdgar RamirezJack Whitehall ve Veronica Falcon gibi isimlerin de yer aldığı Jungle Cruise’un yönetmenliğini OrphanUnknown ve The Shallows gibi yapımların yönetmeni Jaume Collet-Serra üstleniyor.

Senaryosunda ise Glenn FicarraMichael Green ve John Requa’dan oluşan bir ekibin imzasını taşıyan filmden yaklaşık bir yıldır haber almamıştık. Bugün itibariyle ortamlara geri dönüş yapan Jungle Cruise 24 Temmuz’da vizyona girecek. Filmden gelen yeni fragman için aşağı alalım.