hbo’nun kalite merkezi succession’dan yeni sezon fragmanı

hbo’nun kalite merkezi succession’dan yeni sezon fragmanı


sonbaharda buluşuyoruz


Bir medya imparatorunun ailesiyle olan ilişkilerini konu alan HBO’nun nefis dizisi Succession, yeni sezonuyla yaklaşıyor.

Geleneksel medya düzenine bağlı olan 80 yaşına merdiven dayamış baba Logan Roy ile internet dünyasına adım atmak isteyen oğlu Kendall Roy arasındaki gerilimli ilişkiyi anlatan Succession’ın final sezonundan ilk fragman geldi.

İkinci sezonunun sonunda asi oğlu Kendall tarafından pusuya düşürülen Logan Roy’un üçüncü sezona çok tehlikeli bir konumda başlayacağı bir sürpriz değil.

Bir yandan ailesel, siyasal ve finansal ittifakları güvence altına almak için çaba sarf ederken, diğer yandan şiddetli bir şirket savaşının aile içi bir savaşa dönüşmesiyle gerilimin iyice yükseldiği yapım, son yıllarda televizyon dünyasının hakettiği popülerliğe ulaşamamış yapımlarında en üst basamaklarda yer alıyor. Senaryosunu Jesse Armstrong, Lucy Prebble ve Jonathan Glatzer’ın yazıp yönetmenliğini de Mark Mylod’un üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda Brian CoxKieran CulkinJeremy StrongSarah SnookHiam AbbassNicholas BraunPeter Fiedman ve Natalie Gold gibi isimler yer alıyor.

Altın Küre ve Emmy ödüllü dizi, son olarak oyuncu kadrosuna eklediği Alexander Skarsgård ve Adrien Brody gibi isimlerle heyecanımızı iki katına çıkarmayı başarmıştı. İki yıllık aradan sonra artık hayranların “yeni sezon!” diye duvarları yumruklamasına ramak kala Covid-19 yüzünden defalarca ertelenen dizinin, sonbahar mevsiminde izleyiciyle buluşacağı açıklandı.