peter capaldi, ilk solo albümünü yayınlamaya hazırlanıyor

peter capaldi, ilk solo albümünü yayınlamaya hazırlanıyor


doktordan temiz albüm


Doctor Who evreninin başrolünde canlandırdığı Doktor rolüyle en çok aklımıza kazınan Peter Capaldi, sanat kariyerinin ilk solo albümünü yayınlamak üzere.

1980’li yıllarda, içerisinde İngiliz televizyonculuğunun ünlü talk show sunucularından Craig Ferguson’un da yer aldığı Dreamboys isimli bir punk grubu bulunan Capaldi, gördüğümüz kadarıyla ilk aşkı olan müziğe geri dönüyor. Albümün punk tarzında mı yoksa daha sakin bir sound’a mı sahip olacğaı gizemini korurken Capaldi’nin yakın çevresinden The Sun gazetesine konuşan bir kaynak “Pandemi, onun için bu hayalini tekrar gerçekleştirmek için harika bir fırsat oldu. O da çok geçmeden bunun farkına vardı ve kollarını sıvadı.” yorumunu yaptı.

İngiltere’de listeleri kasıp kavuran Lewis Capaldi ile de uzaktan akrabalığı bulunan Peter Capaldi’nin aynı gizemli yakın dostu, “Peter içinde müzik aşkıyla yanıp tutuşan birisi, oyunculuk kariyeri sebebiyle bu aşkını ikinci plana atmış olsa da kısa süre önce bu tutkusuna geri döndü ve albümün kayıtlarını tamamladı. Hem de bunu sadece keyif için yaptı. Albümün çıkış tarihini size söyleyemem ama yakında olduğunu söyleyebilirim.” yorumunu yaptı.

Şimdilik hakkında sadece tamamlandığına dair bir bilginin olduğu albüm bakalım bize ne gibi sürprizlerle gelecek.