pond, müstakbel albümünden bir tekli paylaştı

pond, müstakbel albümünden bir tekli paylaştı


toast


Taşı, toprağı ve müzik sahnesi altın Avusturalya’nın bir başka nadide grubu olan Pond, 9 isimini verdikleri müstakbel albümünden Toast isimli tekliyi paylaştı.

Tame Impala’dan tanıdığımız Nick Allbrook, Jay Watson ve Cam Avery gibi isimlerin de üyesi olduğu Pond, son yayınladığı Pink Lunettes teklisiyle bizleri adeta Blade filminde büyük dövüşmeli bir sahnenin içine atıvermişti. Ardından gelen America’s Cup isimli yeni şarkılarıyla aynı çizgiyi devam ettiren grup, bugün de albümden dinlediğimiz üçüncü tekli Toast’u paylaştı.

Yeni albümlerinin bugüne kadar yaptıkları kayıtlara kıyasla en kişisel işleri olduğunu açıklayan grup üyeleri, albüm hakkında “Neredeyse biyografik denebilecek kadar kişisel bir süreç” yorumunu yapmıştı. Albüm hakkında gruptan Jay Watson ve James Ireland, “Kendimizi bu kaydın diğerlerinden farklı olması için biraz zorladık. Sıkı bir çalışma ve üretim takvimine elimizden geldiği kadar bağlı kalıp normalde kullandığımız rutinin dışına çıkmak istedik ve sonuçtan oldukça memnunuz” açıklamasıyla sürecin nasıl işlediğine dair bize ilk ağızdan bilgi vermeyi de ihmal etmiyor.

1 Ekim’de yayınlanacak America’s Cup’tan yayınlanan bütün teklileri hemen aşağıdan dinleyebilirsiniz.