taika waititi ve jemaine clement yeni bir dizi üzerine çalışıyor

taika waititi ve jemaine clement yeni bir dizi üzerine çalışıyor


onların yalancısıyız...


What We Do in the Shadows’un hem film hem de dizi formatında birlikte çalışan Jemaine Clement ve Taika Waititi, birlikte yeni bir dizi projesi üzerine çalıştıklarını açıkladı.

2014 yapımı What We Do in the Shadows’ta, ev arkadaşı olan Yeni Zelandalı üç vampirin gündelik hayatını ve modern dünyada bir vampirin yaşadığı zorlukları olabildiğince komik bir şekilde izleyiciye anlatan ikili; bu sefer aksiyon ve komedi türlerini birbirine karıştıracak bir yapım üzerinde çalışıyor. Filmi ve dizinin ilk sezonunu seven herkes ikinci sezonu beklerken bir anda bu sürpriz bir projeyle karşımıza çıkan ikili, bu dizini  bugüne kadar kariyerlerinde yaptığı hiçbir şeye benzemediği gibi iddialı bir açıklama da yaptı.

Clement şimdilik isimsi projelerinden gram detay vermezken yaptığı açıklamada Waititi ile çalışmanın çok kolay olduğundan ve ikinci sezonun çekimlerinin başlamasını beklerken kendisini ne kadar özlediğini de paylaştı. Yakın zamanda bol bol detay, görsel, haber görmeyi umduğumuz bu gizemli projeyi merakla bekliyoruz.