tilda swinton’lı yeni wes anderson filminin çekimleri eylül’de başlıyor

tilda swinton’lı yeni wes anderson filminin çekimleri eylül’de başlıyor


5. birliktelik


Pandemi dolayısıyla biz kovaladıkça kaçan The French Dispatch filminin dünya prömiyeri, nihayet 74. Cannes Film Festivali‘nde gerçekleşecek.

Ancak Wes Anderson durur mu? Durmaz…

Yönetmen, bir sonraki filmi için hazırlıklara başladı. Başrolünü Tilda Swinton’ın üstleneceği filmin İspanya’da gerçekleşecek çekimlerine Eylül ayında başlanacak. Daha evvelden filmin İspanya’da çekileceği, ancak İspanya ile alakası olmayacağı duyurulmuştu. Bunun haricinde şimdilik pek de bilgi sahibi olmadığımız film; The French Dispatch, The Isle of Dogs, The Grand Budapest Hotel ve Moonrise Kingdom’ın ardından Tilda Swinton ve Wes Anderson’ı tekrar bir araya getirecek.

İspanya merkezli yayın kuruluşu El Pais tarafından Madrid’in güneydoğusundaki küçük kasabalardan Chinchón’da çölü andıran setlerin kurulduğu yönündeki haberleri daha evvelden dillendirilmişti. Fakat çölü andıran setlerin kuruluyor olmasına rağmen filmin Western türünde olmayacağı konuşuluyor.

Bakalım ne olacak, nasıl olacak?

O zaman The French Dispatch fragmanını bir daha izleyelim. Filmin, genel vizyon tarihi 22 Ekim, haberiniz olsun. Villeneuve’ün Dune’u ve Edgar Wright’ın Last Night in Soho’su ile aynı gün gösterime giriyor yani!