video/motion designer arıyoruz

video/motion designer arıyoruz


bulacağız seni


Sosyal medyada aynı videoları izlemekten içi şişmiş, tüket-çöpe-at kültürünün son sürümü olan berbat Instagram Story’lerine göz atarken böğrüne büyükçe taşlar oturan bir Video/Motion Designer arıyoruz.

Playtuşu Ajans (www.playtusu.com/ajans) önümüzdeki dönemde bizi acıktıran lezzetli bir büyüme içinde. Bu genişleme dahilinde, spesifik olarak aşağıdakilere “Varım varım, ona da varım” diyebilecek, bize benzeyen, yaptığımız işlere hakim, kendi işlerine güvenen ve akıntının tersine yüzmekten hoşlanan, disiplinli bir Motion Designer ihtiyacımız var.

– Tasarım ve iletişimle ilgili üniversitelerden mezunsan ve en az 2 yıllık ajans deneyimin varsa tamamız. Yoksa da, eğer iyi ve detaylı bir portfolyon varsa ve hızına güveniyorsan kapımızı çalarsan seviniriz.

– After Effects‘te Jedi, Illustrator ve Photoshop‘ta deneyimli Padawan’san arkadaşımız olursun. Sosyal medya ve tasarım trend’lerine hakimsen ve araştırmaya bayılıyorsan yakınımız olursun, ne de güzel olur.

– Basit animasyon, temel kurgu ve Motion Graphics konusunda deneyimli, üretken ve bildiklerini sonsuz bir şekilde paylaşan tatlı bir tasarım ekibinin içinde yer alma fikrinden heyecan duyuyorsan sana ofiste gerçek hayatta kullandığımız emojiler hazırladık: ???????

Başvuru yapacak kişilerin dikkatle yukarıdakileri okuyup hepsine “Tamam, tamam, bu da tamam, tamam ya hepsi tamam” dedikten sonra CV ve portfolyolarını [email protected]’a ulaştırmaları yeterli.

Bu iş full-time’dır, part-time veya freelance çalışabilmemiz maalesef mümkün değil. Haftada 3 gün ofisten, 2 gün de artık nereden istiyorsanız oradan çalışıyoruz.

Son başvuru tarihi: 24 Aralık 2021. Bol şans.