dexter: new blood için geri sayıma yeni fragmanla devam ediyoruz

dexter: new blood için geri sayıma yeni fragmanla devam ediyoruz


7 kasım'da buluşuyoruz


2006–2013 yılları arasında Showtime aracılığıyla televizyonda fırtına gibi esen Dexter’ın merakla beklenen büyük geri dönüşünden yeni bir fragman yayınlandı. Geri dönüş haberini ilk öğrendiğimizden beri büyük heyecan yaratan dizi, anlatacağı yeni hikayelerle şimdiden yılın merakla beklenen yapımları arasında en üst sıralarda yer alıyor.

Kardeşi Debra’nın ölümünden sonra inzivaya çekilip etrafındakileri kendisinin öldüğüne inandırdığı, çoğu hayranı tarafından hayal kırıklığı olarak yorumlanan finali dışında döneminin en sevilen ve başarılı yapımları arasında yer alan Dexter, final bölümündeki sürprizle gelecek sezonlar için bıraktığı aralık kapıyı sonuna kadar açıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Michael C. Hall ve Clancy Brown gibi orijinal yapımdan hatırladığımız isimlere Julia Jones, Alano Miller, Johnny Sequoyah ve Jack Alcott eşlik edecek. Oregon’da ikamet eden kahramanımızın hikayesini toplam 10 bölümde izleyeceğiz.

Projenin başında yine Clyde Phillips var.

Julia Jones, New York taşrasındaki küçük bir kasabanın ilk Amerikan yerlisi Polis Amiri olan Angela Bishop’a hayat verecek. Sequoyah ise Audrey isimli karakteriyle Angela Bishop’ın kızını canlandıracak. Miller, Iron Lake Polis Departmanı’nda çalışan bir çavuşa hayat verirken, Alcott ise Dexter ile yolu kesişen Randall adlı karakterinde karşımıza çıkacak.

Dexter: New Blood’la 7 Kasım’da Showtime’da buluşmayı bekliyoruz.