dj kicks serisinin yeni misafiri disclosure oldu

dj kicks serisinin yeni misafiri disclosure oldu


bir de tekli geldi


Alman bağımsız plak şirketi !K7 Records tarafından 1993 yılında hayata geçirilen ve müzik dünyasından isimlerin kendilerini etkileyen ve ilham veren şarkılarla birlikte yeni albümlerinden tadımlık şarkıları paylaştıkları koleksiyonluk bir seri haline gelen DJ Kicks serisinin sıradaki misafiri Guy ve Howard Lawrence kardeşlerden oluşan Disclosure oldu.

Geçen sene yayınladıkları ENERGY albümünün ardından Ağustos ayında beş şarkılık Never Enough ile kendilerini tekrar hatırlatan Disclosure ikilisinin DJ Kicks mix’inde Harry Wolfman ve Arfa x Joe gibi isimlerin daha önce yayınlanmayan şarkılarıyla beraber Onipa’nın Fire isimli şarkısının Disclosure edit’ini de dinleme şansı bulacağız. Bu isimlere ek olarak Pépe, Cleanfield, Simon Hinter, M-High, &on&on, Slum Science, East End Dubs gibi isimlerle beraber daha önce yayınlanmayan iki Disclosure şarkısı da bahsi geçen mix’te yer alacak.

Disclosure’ın misafir olduğu yeni DJ Kicks mix’i, 15 Ekim’de dinleme servislerinde yerini alacak. Mix’in şarkı listesi ve kapak görseli yeni Disclosure teklisi Observer Effect ile beraber hemen aşağıda.

DJ-Kicks: Disclosure:

01 Pépe: “Recollection”
02 Harry Wolfman: “LOTF”
03 Cleanfield: “Conflict With Clayton”
04 Disclosure: “Deep Sea”
05 Simon Hinter: “Wanna Make Love”
06 &on&on: “Don’t Say a Word”
07 M-High: “Harmony In the Distance”
08 Slum Science: “Mezmerized”
09 Disclosure: “Observer Effect”
10 East End Dubs: “bRave”
11 Onipa: “Fire (Edit)”
12 Arfa x Joe: “Recognise”