festival gibi bişi bir gündü, iki gün oldu

festival gibi bişi bir gündü, iki gün oldu


30 eylül'e de bekleriz


Torunlarınıza anlatacağınız 10/10 anılara bir yenisini ekleyeceğine kefil olduğumuz canımız etkinliğimiz Festival Gibi Bişi’ye ikinci bir gün daha ekliyoruz. “Gibi” ve “bişi” kelimelerinin artık kelimeden ibaret olduğu Festival Gibi Bişi’yin ikinci (kronolojik olarak düşünürsek ilk) gününde ilk etkinlikte de yer alan Jakuzi’yle beraber She Past Away, Brek ve Hakan Tamar’ı da yanımıza alarak 30 Eylül ve 1 Ekim’de gerçekleşecek etkinlikle ilgili güncellemelerimizi buradan duyuruyoruz ve çok sınırlı sayıda ve sadece 180 TL’lik kombine Early Bird biletleri için linki BURAYA iliştiriyoruz.

1 Ekim’de neler olacağını daha önce konuşmuştuk ama yine de duymayanlar, bilmeyenler için özet geçelim. PT Soundsystem’in DJ setiyle başlatacağı güne Gaye Su Akyol’un istikrarlı hayalleriyle devam edip Lalalar’ın böbrek taşı düşürmeye yemin etmiş canlı performansıyla kapanışı yapacağız. Aralarda da DJ Sarıyılan aka Sezyum’un ve Buğra Orcan’ın DJ setlerini dinleyeceğiz. Peki 30 Eylül’de ne olacak? Daha çok şey olacak. A-acayip şeyler olacak.

30 Eylül’de yine yeniden PT Soundsystem’in DJ setiyle güne başlayacağız ve hemen ardından Brek’le beraber “post punk nedir, nasıl yapılır?” sorusunun cevabını bulacağız. MOD yayını ile her Salı kulaklarımıza misafir olan Hakan Tamar’ın DJ setiyle canlı sahneye 1 saatlik ara vereceğiz. Synthpop ve dark wave’in Türkiye şubesi Jakuzi’yle devam edeceğimiz etkinliğe She Past Away ile gotik bir kapanış yapacağız.

Gelin, bir de etkinlik ve mekanla ilgili ne gibi güncellemelerimiz var onları konuşalım… İkinci etkinliğin duyurusunu yaptığımızda Instagram hesabımızdaki postun altında en çok yakınılan konuları ele aldık. İçki fiyatlarını aşağı doğru güncelledik. Afiyet olsun. Bir diğer mevzuysa sahne yüksekliği. Sahnemizi 1 değil, 2 hiç değil, tam 2.5 metre yükseltiyoruz. Bu da kesmez diyorsanız haber edersiniz. “Ben 1 Ekim için bilet almıştım, aynı biletle 30 Eylül’de de gelebilir miyim?” diye soranlara da cevap veriyoruz: Gel kardeşim.

Tekrar ediyoruz, çok sınırlı adetteki kombine ve 180 TL’lik Early Bird biletlerimiz BURADA satışta. Tek bilet fiyatına iki güne de giriş yapabiliyorsunuz. Festival Gibi Bişi‘yin iki günü de Klein Phönix Park‘ta gerçekleşecek. Adresi ezberlediğinizi varsayıyor, bilenlerin bilmeyenlere anlatmasını rica ediyoruz.

Brek‘in manyakça iyi canlısından bir tadımlık aşağıdadır.

She Past Away‘in epik canlı performansından kısa bir kesit buradadır.

Jakuzi‘nin synthler’i de bal olsaymış…

Hakan Tamar‘ın setinden bir tadımlık isteyen?

30 Eylül akışımız da şu şekildedir:

17.00 – 19.15 PT Soundsystem (DJ Set)

19.15 – 20.15 Brek (Live)

20.15 – 21.15 Hakan Tamar (DJ Set)

21.15 – 22.15 Jakuzi (Live)

22.30 – 00.00 She Past Away (Live)