hans zimmer imzalı dune soundtrack’i yayında, hop, kime diyorum?

hans zimmer imzalı dune soundtrack’i yayında, hop, kime diyorum?


22 ekim'e geri sayım devam ediyor


Salgın dolayısıyla kovaladıkça kaçan ateş böceğine dönen Denis Villeneuve’ün Dune uyarlaması ile aramızda çok az mesafe kaldı.

22 Ekim’de hem sinemada hem de HBO Max’te izleyebileceğimiz bu film için gerekirse üç maske üst üste giyip soluğu IMAX’te almayı planlıyoruz.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Venedik Film Festivali’nde galası yapılan filmin kritikleri boy boy düşmeye başladı bile. Çok spoiler vermeyelim ne dendiğine dair, ama olumlu yorumların sayısı olumsuzlardan hayli fazla gözüküyor.

Filmin en büyük sıkıntısı olarak tam son gibi olmayan bir sonla bitmesi gösteriliyor ki, bu da esasında ilk kitabın ilk yarısı çekildiği için gayet normal. Filmin gişedeki muhtemel başarı ya da başarısızlığı, ilk kitabın diğer yarısını Denis Villeneuve imzasıyla izleyebilmemizi ya da izleyemememizi sağlayacak.

Timothée Chalamet, Zendaya, Javier Bardem, Rebecca Ferguson, Stellan Skarsgård, Josh Brolin, Jason Momoa, Oscar Isaac ve Charlotte Rampling’den oluşan dev kadrosuyla son yılların en büyük yapımlarından biri olan Dune, bir yandan da Hans Zimmer imzalı müzikleriyle heyecan uyandırıyordu.

Soundtrack, resmi olarak yayınlandı. Filmden evvel gelen soundtrack’i hemen aşağıda dinleyip şimdiden moda girmeye başlayabiliriz.

22 Ekim’i bekliyoruz!

Son fragmanı da hatırlayalım.