hbo max, yeni dizilerinin ilk defa gösterildiği bir tanıtım videosu paylaştı

hbo max, yeni dizilerinin ilk defa gösterildiği bir tanıtım videosu paylaştı


it’s not tv, it’s hbo (max)


Geçtiğimiz sene yayın hayatına başlayıp Raised by Wolves, Gossip Girl, Hacks ve Close Enough gibi yapımlara imza atmasının yanı sıra Warner Bros. filmlerini de bünyesine katıp streaming savaşlarına hızlı mı hızlı bir giriş yapan HBO Max’ten HBO dizilerinin yeni sezonlarının ve HBO Max’te yayınlanacak yeni yapımların tanıtıldığı bir video geldi.

Yayınlanan tanıtım videosunda Succession, Euphoria, Curb Your Enthusiasm ve Insecure gibi adından söz ettiren HBO yapımlarıyla beraber HBO Max’in yeni orijinal yapımlarından The Sex Life of College Girls, Peacemaker, Sex and the City’nin devamı niteliğindeki And Just Like That… ve Gossip Girl spin-off’unun ilk sezonunun ikinci kısmından kesitler görüyoruz. Bunlar haricinde videonun son kısmında Warner Bros. filmlerinden kesitler de yer alıyor. Bu filmlerden biri tenis dünyasının efsaneleri Serena ve Venus Williams kardeşlere odaklanan King Richard, diğer ikisi ise aylardır heyecanla beklediğimiz iki yapım: Dune ve The Matrix Resurrections.

26 Ekim’de İsveç, Danimarka, Norveç, Finlandiya, İspanya ve Andorra gibi ülkelerde de yayın hayatına başlayacak HBO Max, önümüzdeki sene diğer birçok Avrupa ülkesine de giriş yapmayı planlıyor. Platformun ülkemizde de en kısa sürede yayına başlamasını temenni ederek bahsi geçen tanıtım videosunu aşağı iliştiriyoruz.