hbo max’in elizabeth olsen’lı yeni dizisi love and death’in kadrosu genişliyor

hbo max’in elizabeth olsen’lı yeni dizisi love and death’in kadrosu genişliyor


krysten ritter in


Nicole Kidman’ın yapımcıları arasında bulunduğu HBO Max dizisi Love and Death, oyuncu kadrosuna dair yapılan duyurularla heyecanlandırmaya devam ediyor. Elizabeth Olsen, Jesse Plemons, Patrick Fugit ve Lily Rabe gibi isimlerin bulunduğu dizinin kadrosuna Krysten Ritter da katıldı.

Gerçek bir hikayeden uyarlanacak ve mini dizi formatında izleyiciyle buluşacak Love and Death, Teksas’ta yaşayan Candy Montgomery isimli bir ev hanımının 1980’li yıllarda yaşadığı ve yaşattığı olayların izini sürecek. Senaryosunu Big Little Lies ve The Undoing dizilerinden tanıdığımız David E. Kelley’nin kaleme alacağı yapımın yönetmen koltuğunda ise Pretty Little Liars, The Walking Dead gibi dizilerde görev yapmış Lesli Linka Glatter yer alacak.

Evidence of Love: A True Story of Passion and Death in the Suburs isimli kitap ve Texas Monthly‘de yayınlanan makalelerden televizyona uyarlanacak yapım, küçük bir kasabada yaşayan ve düzenli olarak kiliseye giden iki çiftten birinin diğer çifti öldürmesini anlatacak.

Marvel Sinematik Evreni’nin Jesssica Jones’u ve Breaking Bad’in Jane Margolis’i olarak tanıdığımız Krysten Ritter’ın da kadroya katılmasıyla heyecanımızı giderek yükselten Love and Death’in yayın tarihi şimdilik belirsiz. Beklemedeyiz.