hbo’dan lily-rose depp ve the weeknd’li bomba bir dizi geliyor

hbo’dan lily-rose depp ve the weeknd’li bomba bir dizi geliyor


the idol


Midas gibi elini attığı her şeyi altına çeviren HBO’dan yine heyecan verici haberler var. HBO’nun, Abel Tesfaye aka The Weeknd ve Lily-Rose Depp ikilisinin başrolünde yer alacağı The Idol isimli bir dizi için çalışmalara başladığı konuşuluyor.

Euphoria’nın yaratıcısı Sam Levinson’ın da yaratıcısı olmasıyla beraber heyecanımızı ikiye katlayan dizi projesi, bir pop şarkıcısıyla gizli bir tarikata önderlik eden Los Angeles’lı esrarengiz bir gece kulübü sahibinin arasındaki romantik ilişkiye odaklanacak. Adını daha çok müzik kariyeriyle ansak da Safdie kardeşlerin son harikası Uncut Gems’de oyunculuğunu da kanıtlayan The Weeknd, bahsi geçen dizide gece kulübü sahibi rolünde karşımıza çıkacak. Johnny Depp’in 2014’te sinema dünyasına atılan ve The King, Voyagers gibi yapımlarda boy gösteren kızı Lily-Rose Depp ise pop şarkıcısı rolünde dizide yer alacak.

The Idol’ın oyuncu kadrosu için şimdilik The Weeknd ve Depp dışında başka bir isim belirtilmemiş. Dizinin yapım kadrosu ise yine heyecanlanmamız için başka bir sebep. Euphoria yaratıcısı Sam Levinson’ın The Weeknd ile beraber yaratıcılığını üstlendiği dizinin senaryosunu Joseph Epstein ile beraber Succession ve Preacher gibi dizilerde de yazarlık yapan Mary Laws kaleme alacak. Epstein’ın yürütücülüğünü de üstlendiği yapımın prodüktörlüğünü ise Sam Levinson ve The Weeknd ile beraber Ashley Levinson, Kevin Turen, Nick Hall ve Aaron L. Gilbert üstlenecek.

Şimdilik sınırlı bilgiye sahip olduğumuz The Idol’dan yakın zamanda daha fazla haber alacağız gibi görünüyor. Yine yaptın yapacağını HBO