i know what you did last summer’ın televizyon uyarlamasından fragman yayınlandı

i know what you did last summer’ın televizyon uyarlamasından fragman yayınlandı


15 ekim'de prime video'da


Slasher ve korku sinemasının mihenk taşlarından sayılabilecek 1997 yapımı I Know What You Did Last Summer’ın televizyon uyarlamasından fragman geldi. Amazon’un streaming servisi Prime Video’da yayınlanacak sekiz bölümlük dizi, 15 Ekim’de izleyiciyle buluşacak.

Slasher öğeleriyle korku sinemasında efsaneleşen I Know What You Did Last Summer, Lois Duncan’ın 1973’te yayımlanan aynı isimli romanından 1997’de beyaz perdeye uyarlanmış ve ardından gelen birçok korku filmini etkilemişti. Filmin 1998 ve 2006’da gelen devam filmleri ise aynı etkiyi yaratamamıştı. Orijinal filmin yapımcıları Neal Moritz, Pavun Shetty ve Erik Feig ile beraber korku sinemasının yaşayan efsanelerinden James Wan’in de aralarında bulunduğu bir yapımcı kadrosuna sahip olan dizi, orijinal filmle aynı etkiyi yaratmayı hedefliyor.

Jennifer Love Hewitt ve Sarah Michelle Gellar’ın oyuncu kadrosunda bulunduğu filmin televizyon uyarlamasında Madison Iseman, Brianne Tju, Ezekiel Goodman, Ashley Moore, Sebastian Amoruso, Fiona Rene, Cassie Beck, Brooke Bloom ve Bill Heck gibi genç isimler yer alıyor. Dizi, filmde olduğu gibi, mezuniyet gecelerinde trajik bir kaza yaşayan birkaç gence kaza gecesinden bir sene sonra bir katilin musallat olmasını anlatıyor.

I Know What You Did Last Summer, sekiz bölümlük ilk sezonuyla 15 Ekim tarihinde Prime Video’da yayınlanacak. Diziden gelen ilk fragman hemen aşağıda.