kadebostany ve mezerg, 26 eylül pazar akşamı klein phönix park’ta

kadebostany ve mezerg, 26 eylül pazar akşamı klein phönix park’ta


flexanima'nın katkılarıyla


Üniforma, pop müzik, asker selamı, bayrak, cumhuriyet, pazar ve Klein. Biri diğeriyle alakasız, öbürü berikinden sorumsuz bu kelime grubu ne anlama geliyor? Çok anlama geliyor. Kadebostany Cumhuriyeti’nin üniformalı, bayraklı pop askerlerini 26 Eylül Pazar gecesi Klein Phönix Park’ta selamlayacağımız anlamına geliyor.

Walking with a Ghost ve Castle in the Snow şarkıları ile İsviçre’den tüm dünyaya açılan Kadebostany, yıllar içinde ülkemizde de hatırı sayılır bir dinleyici kitlesine ulaşmış ve neredeyse senede bir verdiği konserlerle İstanbul sahnesinin gediklilerinden biri olmuş halde. Guillaume de Kadebostan ya da Başkan Kadebostan’ın önderliğindeki Kadebostany, tekrar İstanbul’u ziyaret ediyor ve marş gibi şarkıların canlı çalınacağı, asker selamının eksik olmayacağı ve görsel şovun dibine vurulacak bir konser deneyimi yaşatmak için sizi Klein Phönix Park’a davet ediyor.

Kadebostany’nin sahne alacağı gecede önce başka bir ismi daha selamlayacağız. Kendisine tek kişilik tekno grubu yakıştırmasını yapan tek kişilik dev kadrodan hallice Fransız müzisyen Mezerg, synthesizer’ları ve davul pedallarıyla Kadebostany’den önce bütün hünerlerini Klein Phönix Park sahnesinde sergileyecek. Kavun ve karpuzdan synthesizer icat etmesiyle müziğin teknolojiyle birleşimini en şaşırtıcı şekilde sergileyen Mezerg, bakalım Klein Phönix Park’ta bizi nasıl şaşırtacak.

Flexanima sunumuyla 26 Eylül Pazar tarihinde Klein Phönix Park’ta gerçekleşecek Kadebostany + Mezerg gecesinde pop ve elektronik seslere doyacağımızı temenni ederek biletleri buraya iliştiriyoruz.