klein phönix park’ta neler oluyor?

klein phönix park’ta neler oluyor?


a-acayip şeyler oluyor


Gelmeyen sonbahar ya da geç biten yaz arasında adını bir türlü koyamadığımız, bulutları bir açılıp bir kapanan Eylül ortası mevsiminde Hawaii gömleklerimizi yazlık kıyafetlerle beraber kaldırmadan önce giymek için son günleri yaşıyoruz. Bu mevsimde son şansımız olarak tanımlayabileceğimiz şeylerden bir diğeri de mis gibi açık havada gerçekleşen çiçek gibi etkinliklerde nefis kokteylleri yudumlayabilme fırsatımız. Peki nerde bu açık hava, nerde bu etkinlikler, nerde bu kokteyller? Cevap veriyoruz: Klein Phönix Park’ta.

Sadece elektronik ve techno müzik değil, farklı kulvarlarda kulaç atan çeşit çeşit müzisyenle İstanbul gece hayatını diriltmeye gönül vermiş Klein Phönix Park’a Eylül ayını kapatmadan önce uğramanız için bir sürü sebep var. Gelin, hangi gün uğramanız için hangi sebep var, tek tek kronolojik olarak sıralayalım.

17 EYLÜL CUMA

Hidden Empire + Losless

Berlin merkezli Stil vor Talent bünyesindeki techno icracıları Hidden Empire duo’su ve deneysel house ile minimal techno arasında dört dönen Losless, 17 Eylül Cuma gecesi Klein Phönix Park sahnesinde, biletler de burada.

18 EYLÜL CUMARTESİ

Edit Edit Anadolu: Hey! Douglas, Kozmonotosman, Kurt Adam, Fattish

70’ler Anadolu Rock, psychedelic rock, funk ve soul türlerini çorba misali karıştıran Hey! Douglas ve suç ortakları Kozmonotosman, Kurt Adam ve Fattish, Anadolu’nun bağrından kopan sample’larıyla 18 Eylül Cumartesi gecesi dansın karekökünü bulmaya and içiyor. Ultra avantajlı biletler için buraya yardırıyoruz.

19 EYLÜL PAZAR

Dharma w/ Modeselektor

“Berlin’in Berlin’den hızlı elektro müzik duayenleri Modeselektor, İstanbul’da.” desek Caps Lock açık bir şekilde “Nerede lütfen söyleyin?” sorusuyla karşılık verecek en az 2000 kişi tanıyoruz. Cevap verelim o zaman: Modeselektor, Dharma Stories sunumu ile Klein Phönix Park‘ta. O da yetmezmiş gibi Erdem Tunalı‘nın canlı çalacağı, Doğu Orcan ve Hemi ikilisinin sırt sırta vereceği etkinliğin biletleri de burada.

23 EYLÜL PERŞEMBE

Mahmut Orhan + special guest: Stereo Express

Yerli elektronik müzik çarşısının taçsız kralı Mahmut Orhan, özel misafiri Stereo Express ile Klein Phönix Park’a misafir oluyor. Misafir üstüne misafir olunan geceye bir daha misafir olmak için buraya koşturuyoruz.

24 EYLÜL CUMA

Agents of Time + Alfa Romero

İtalyan house ve melodic techno üçlüsü Agents of Time, techno altyapısı üzerine duygusal melodileriyle dans ederken düşündürmeyi amaçlayan Alfa Romero ile Klein Phönix Park’a geliyor. Biletlers.

25 EYLÜL CUMARTESİ

Park’ta Bir Gün: Acid Pauli + Kalabrese + Luca Musto + Menachem 26

Üstün Alman teknolojisinin bile aklına gelmeyen, tüm günü eğlence ve kaliteli müzik ile dolduracak Park’ta Bir Gün adındaki günlük etkinlik serisini Klein aklına getirmekle kalmıyor, aklına koyuyor. Peki Park’ta Bir Gün bizleri kimler bekliyor? Acid Pauli bekliyor, Kalabrese bekliyor, Luca Musto bekliyor, yetmediyse bir de Menachem 26 bekliyor. Biletler de burada bekliyor.

26 EYLÜL PAZAR

Kadebostany + Mezerg

Flexinama’nın açtığı güzel ortayı 26 Eylül tarihinde Kadebostany ve Mezerg şık bir şekilde bitiriyor ve popumtrak elektronimtrak seslere doyacağınız bir Pazar gecesi yaşatmayı hedefliyor. Bileti buraya bıraktık.

30 EYLÜL PERŞEMBE/1 EKİM CUMA

Festival Gibi Bişi 2

Perşembenin gelişi Çarşambadan belli oluyorsa, aynı mantıkla düşündüğümüzde Cumanın gelişi de Perşembeden belli olur. Peki hangi Cuma ve hangi Perşembe bu? “Gibi” ve “bişi” kelimelerini rafa kaldırdığımız Perşembe ve Cuma. Hakan Tamar‘lı, She Past Away‘li, Brek‘li, Jakuzi‘li Perşembe ve PT Soundsystem‘li, Buğra Orcan‘lı, DJ Sarıyılan‘lı, Lalalar‘lı, Gaye Su Akyol‘lu Cuma. Daha fazla detay için buraya, biletler için de buraya koşuyoruz.

2 EKİM CUMARTESİ

Lehar + Musumeci + Enzo Elia + Alican

İtalya merkezli plak şirketi Multinotes‘un dört atlısı Lehar, Musumeci, Enzo Elia ve Alican, Deep House’un içinden geçmeye geliyorlar. Aha bu da bilet.