kristen stewart’ın prenses diana’yı canlandırdığı spencer’dan fragman var

kristen stewart’ın prenses diana’yı canlandırdığı spencer’dan fragman var


5 kasım'da vizyonda


Trajik ölümüyle hakkında sayısız belgesel ve sinema filminin çekildiği Prenses Diana’nın üç gününü anlatan Pablo Larraín imzalı Spencer’dan ilk fragman nihayet geldi.

Prömiyerini Venedik Film Festivali’nde yapan Spencer, 1991 yılının Aralık ayında, Diana’nın Prens Charles’tan ayrılmayı planladığı bir hafta sonunu anlatıyor. Kristen Stewart’ın Prenses Diana’ya hayat verdiği yapımda Galler Prensi Charles’ı ise Jack Farthing canlandırıyor. Senaryosunu Locke, Peaky Blinders ve Taboo gibi işleriyle tanınan Steven Knight’ın kaleme aldığı filmin en heyecanlandıran yanlarından biri ise, son yıllarda Jackie, Ema, No ve Lisey’s Story gibi yapımlarla çağın en saygın yönetmenlerinden biri konumuna ulaşan Şili’li Pablo Larraín’in yönetmen koltuğunda oturuyor olması.

Stewart ve Farthing’in yanı sıra Olga Helsing, Thomas Douglas, Sally Hawkins, Timothy Spall, Sean Harris, Richard Sammel ve Niklas Kohrt gibi isimleri de oyuncu kadrosunda bulunduran Spencer’ın müziklerini ise, Radiohead’in kilit adamı olmasıyla beraber There Will Be Blood, Phantom Thread ve We Need to Talk About Kevin gibi filmlere yaptığı müziklerle sinema dünyasında da adı anılan Jonny Greenwood üstleniyor.

Merakla beklediğimiz Spencer, 5 Kasım’da vizyona girecek. Filmin fragmanı için aşağı alalım.