mike mills’in joaquin phoenix’li yeni uzun metrajı c’mon c’mon’dan fragman geldi

mike mills’in joaquin phoenix’li yeni uzun metrajı c’mon c’mon’dan fragman geldi


kalpler ısınsın


Sinema dünyası için senenin büyük sürprizlerinden biri olduğuna inandığımız, Mike Mills imzalı C’mon C’mon’dan ilk fragman geldi.

Thumbsucker’la pek de fena olmayan bir çıkış yakalayan, Beginners’la çıtayı biraz daha yükselten ve son olarak 2016 çıkışlı 20th Century Women ile Oscar’a oynayacak kadar kendini ispatlayan Mike Mills’in A24 yapımcılığında hazırlanan yeni filmi C’mon C’mon’a bir süredir yükselmiş durumdaydık desek yalan olmaz. İşin içine bir de The Favorite ve Marriage Story’nin görüntü yönetmeni Robbie Ryan, bu da yetmezmiş gibi Joaquin Phoenix de girince daha da yükseldik. Bugün ise nihayet C’mon C’mon’ı ucundan görebilme şansı bulduk.

Woody Norman, Gaby Hoffman, Molly Webster, Jaboukie Young-White ve Scoot McNairy’nin de Joaquin Phoenix’e eşlik edeceği C’mon C’mon, beklenmedik bir anda bir araya gelen bir amca ve yeğenin hassas ama bir o kadar da derin ilişkisine odaklanıyor.

A24’dan filmin vizyon tarihine dair herhangi bir duyuru şimdilik bulunmuyor. Joker’den beri ilk defa Joaquin Phoenix izleyecek olmanın haklı heyecanı ile C’mon C’mon’ın fragmanını aşağı iliştiriyoruz. Buyursunlar…