paul thomas anderson’ın yeni filminin adı belli oldu, fragmanın eli kulağında

paul thomas anderson’ın yeni filminin adı belli oldu, fragmanın eli kulağında


licorice pizza


Boggie Nights, Punch-Drunk Love ve There Will Be Blood gibi filmleri başta olmak üzere yaptığı her işle aklımızı alan Paul Thomas Anderson’ın yeni filminin adı belli oldu. Daha önce Soggy Bottom adıyla anılan filmin resmi adı Licorice Pizza olarak kesinleşti.

Bradley Cooper, Ben Stiller, Tom Waits, John C. Reilly, Maya Rudolph, Benny Safdie, Alana Haim ve Philip Seymour Hoffman‘ın oğlu Cooper Hoffman’ın oyuncu kadrosunda bulunduğu Licorice Pizza’nın fragmanı da çok yakın bir zamanda yayınlanacak gibi görünüyor. Londra’nın ünlü sinema salonlarından Prince Charles Cinema’nın Twitter hesabından yaptığı duyuruya göre filmin fragmanı dün akşam Mulholland Drive ve After Hours filmlerinin gösteriminden önce beyaz perdede sergilenmiş. PTA filmlerinden Boogie Nights da yine aynı sinema salonunda 19 Eylül tarihinde gösterimde olacak ve bu seanstan önce de Licorice Pizza’nın fragmanı sergilenecek.

70’li yılların Los Angeles’ında geçen ve merkezinde oyunculuk konusunda yetenekli bir lise öğrencisini izleyeceğimiz film, adını günümüzde faaliyet göstermese de daha önce Los Angeles’ta yer alan Licorice Pizza isimli plak dükkanından almış. Licorice Pizza, 26 Kasım’da sınırlı sayıda sinema salonunda gösterildikten sonra 25 Aralık tarihinde uluslararası çıkışını yapacak. Filmin fragmanı için pusuya yattık bile.