steven spielberg’ün yeni filmi west side story’nin ilk fragmanı yayında

steven spielberg’ün yeni filmi west side story’nin ilk fragmanı yayında


10 aralık'ta vizyonda


Sinemanın yaşayan efsanesi Steven Spielberg’ün yönetmen koltuğuna geçtiği son filmi West Side Story’e nihayet kavuşuyoruz. 10 Aralık’ta vizyona girecek filmden ilk fragman bugün yayınlandı.

Yayınlandığı 1961 yılında aday olduğu 11 Oscar ödülünün 10’unu kazanan Jerome Robbins ve Robert Wise imzalı aynı isimli müzikal filmden uyarlanan West Side Story’nin yeniden çevriminde Tony ve Maria’nın eskimeyen aşkının hikayesi; retro kıyafetler ve birbirlerine sımsıkı bağlı arkadaşların yardımıyla tekrar anlatılıyor.

Bu yeniden çevirimde Spielberg’e başrollerde Ansel Elgort ve Rachel Zegler olmak üzere birçok yeni isim eşlik ediyor; Jet’lerde Ezra Menas, Ben Cook, Sean Harrison Jones, Mike Faist, Patrick Higgins karşımıza çıkacakken, Shark’larda David Alvarez, Julius Anthony Rubio, Ricardo Zayas, Josh Andrés Rivera, Sebastian Serra, Carlos Sánchez Falú gibi taze isimler göreceğiz. Filmde ayrıca Ariana DeBose, Ana Isabelle, Corey Stoll, Brian d’Arcy, Curtiss Cook ve orijinal filmden Rita Moreno yeni rolüyle filmde yer alıyor.

Spielberg imzalı West Side Story yeniden çevrimi 10 Aralık’ta vizyona girecek. Filmin ilk fragmanı ve posteri hemen aşağıda.