the mandalorian spin-off’u book of boba fett’in yayın tarihi belli oldu

the mandalorian spin-off’u book of boba fett’in yayın tarihi belli oldu


29 aralık'ta geliyor


Televizyon dünyasının güncel olarak en popüler yapımlarından The Mandalorian’ın spin-off’u Book of Boba Fett’in yayın tarihi açıklandı. The Mandalorian’ın yapımcı ekibinin imzası bulunan Book of Boba Fett, 29 Aralık’ta Disney+ platformunda izleyiciyle buluşacak.

Star Wars evreninde ilk kez 1980 yapımı The Empire Strikes Back filminde karşımıza çıkan Boba Fett karakteri, The Mandalorian dizisinin 2. sezonunda da karşımıza çıkmıştı. Boba Fett, seride en son Return of the Jedi filminde Sarlacc çukuruna düştüğü sahnede gözükmüştü. Her ne kadar seri içinde ekran süresi kısıtlı karakterlerden olsa da Star Wars hayranlarının ilgisini çeken ve daha fazla görmek istediği bir karakter olmuştu. Bu karakterin hikayesini ve geçmişini konu alan filmler planlanmış olsa da bu projelerden hiçbiri bugüne kadar hayata geçmemişti.

Nihayet Boba Fett’in hikayesine tanık olacağımız Book of Boba Fett’de, Tatooine gezegeninde bir zamanlar Jabba the Hutt karakterinin yönettiği yer altı dünyasını geri almaya çalışan Boba Fett ile ücretli yaveri Fennec Shand’ın ortak macerasını izleyeceğiz.

Başrolünde Temuera Morrison ve Ming-Na Wen’in yer aldığı Book of Boba Fett, The Mandalorian’da da çalışan Jon Favreau, Dave Filoni, Robert Rodriguez, Kathleen Kennedy ve Colin Wilson gibi isimlerin idari yapımcılığında hazırlanmış. Book of Boba Fett, 29 Aralık tarihinde Disney+ platformunda yerini alacak.