tim burton’ın the addams family uyarlaması wednesday’den yeni haberler var

tim burton’ın the addams family uyarlaması wednesday’den yeni haberler var


kadro genişliyor


Tim Burton’ın geçtiğimiz sene tam da bu zamanlar The Addams Family’nin live-action uyarlaması üzerine çalıştığını öğrenmiştik. Sene başında ise, Addams ailesinin en psikopat karakteri Wednesday Addams’ı merkezine alacak Wednesday adındaki bu projeyi Netflix’in kaptığı haberi gelmişti. Kadrosu genişlemeye devam eden Wednesday’e katılan bir diğer isim de Gwendoline Christie oldu.

Catherine Zeta-Jones’un hayat vereceği Morticia Addams’ın baş düşmanı Larissa Weems’i canlandıracak Gwendoline Christie’yi Game of Thrones’taki Brienne of Tarth rolüyle tanıyoruz. Christie dışında projeye katılan yeni isimler de var. Wednesday’i genç yetenek Jenna Ortega’nın canlandıracağını daha önceden öğrenmiştik. Issac Ordonez ise Wednesday’in erkek kardeşi Pugsley Addams’a, Victor Dorobantu Thing’e, George Burcea Lurch’a, Tommie Earl Jenkins Başkan Walker’a, Iman Marson Lucas Walker’a, William Houston Joseph Crackstone’a, Luyanda Unati Lewis-Nyawo Şerif Yardımcısı Santiago’ya, Oliver Watson Kent’e, Calum Ross Rowan’a, Johnna Dias Watson ise Divina’ya hayat verecek.

Dizinin yönetmenliğinin yanında baş yapımcılığını da Burton üstlenirken, Smallville dizisinin yaratıcıları Alfred Gough ve Miles Millar, -dizinin yaratıcısı olmaları dışında- Burton’la birlikte yapımcı koltuğunda oturacak. Gotik karakterleri ve dünyayı beyaz perdeye aktarma konusunda en başarılı isimlerden biri olan Burton’ın, gotikliğiyle kültleşmiş dizinin ekranlara taşıyacağı tarih henüz belli değil.