ünlüler geçidi met gala 2021’den taze görüntüler geldi

ünlüler geçidi met gala 2021’den taze görüntüler geldi


new york'tan bildiriyoruz


Pandemi nedeniyle geçtiğimiz sene gerçekleşemeyen Met Gala, neredeyse iki senenin acısını dün gece düzenlenen Met Gala 2021 etkinliğiyle çıkardı. Timothée Chalamet, Billie Eilish, şair Amanda Gorman ve tenisçi Naomi Osaka gibi güçlü bir ekibin ev sahipliği yaptığı bu seneki Met Gala’nın ana teması Amerikan Bağımsızlığı.

Metropolitan Museum of Art‘ın Costume Institute departmanı için her yıl düzenlenen yardım galası, bu sene iki kısımdan oluşuyor. Dün gece gerçekleşen “In America: A Lexicon of Fashion” isimli birinci bölümün devamı niteliğindeki “In America: An Anthology of Fashion” isimli ikinci bölüm, 2022 Mayıs’ının ilk Pazartesi gecesi gerçekleşecek.

Geceye kıyafetleriyle damgasını vuran, sanat dünyasından birçok ismin katıldığı etkinliğin onursal koltuğunda ise Amerika Moda Tasarımcıları Konsey Başkanı Tom Ford, Vogue dergisinin genel yayın yönetmeni Anna Wintour ve Adam Mosseri’den oluşan büyük isimler oturdu. Peki bu ışıltılı geceye kim nasıl damgasını vurdu? Gelin, şöyle bir bakalım.

Kıyafet içinden kıyafet çıkarıp, dayanamayıp bir kıyafet daha çıkaran Lil Nas X, biri altın Versace zırhı olmak üzere üç kıyafetiyle gecenin en dikkat çeken isimlerinden oldu.

Euphoria ile yıldızı parlayan Hunter Schafer, kıyafetinden çok bembeyaz gözleriyle dikkat çekti.

Miss Antropocene’liğini her fırsatta gözümüze sokmaktan çekinmeyen Grimes, kılıcıyla Hunter Schafer’a meydan okur gibi.

Senenin dikkat çeken genç yeteneklerinden Olivia Rodrigo da simsiyah transparan kıyafetiyle gecenin yıldızlarındandı.

Sarı saçlarından vazgeçmeye niyeti olmayan Billie Eilish, krem rengi, kuyruğu uzun mu uzun elbisesiyle geceye ev sahipliği yaptı.

Talking Heads‘in sesi David Byrne dedemiz, açık mavi takım elbisesiyle sadeliğinden ödün vermemeye devam etti.