bill murray de marvel evrenine giriş yapıyor

bill murray de marvel evrenine giriş yapıyor


sen de mi bill murray...


Son 10 yıl içinde genişledikçe genişleyen, sayısız filme ve diziye imza atan Marvel Sinematik Evreni, Hollywood da yer etmiş birçok ismi renklerine bağlamıştı. Bill Murray de MCU’ya katıldığını duyurdu.

Lost in Translation ve Groundhog Day gibi yapımların yıldızı, Wes Anderson filmlerinin gediklisi Bill Murray, Alman Frankfurter Allgemeine Zeitung gazetesine verdiği demeçte Marvel’ın karınca adamı Ant-Man’in yeni filmi Ant-Man and the Wasp: Quantumania’da rol aldığını duyurdu.

Tabii filmde küçük bir rol ile yer aldığını belirten ve Marvel filmlerine pek sıcak bakmayan Murray, yeni Ant-Man filminde rol alacak olmasının biraz eş-dost kıyağı gibi bir durum olduğunu şu sözlerle açıkladı: “Böyle bir projede yer almama şaşıran insanlar bunun sebebini merak ediyor tabii. Benim içinse her şey basit, filmin yönetmeni Peyton Reed’i tanıyorum ve sevdiğim bir isim. Reed, nüktedan ve mütevazı bir insan, bir yönetmende arayacağınız her şeye sahip. Bu sebeple, normalde böyle büyük çaplı çizgi roman uyarlamalarıyla pek ilgilenmeyen bir oyuncu olsam da projede yer almayı kabul ettim.”

Ant-Man and the Wasp: Quantumania, 28 Temmuz 2023’te vizyona girecek. Bill Murray’in filmde hangi rolde yer alacağı şimdilik bilinmiyor.