colin kaepernick’in biyografik dizisi colin in black and white’tan fragman

colin kaepernick’in biyografik dizisi colin in black and white’tan fragman


29 ekim’de netflix’te


Eski NFL oyuncusu Colin Kaepernick’in gençliğini anlatacak Netflix dizisi Colin In Black and White’tan fragman geldi.

Selma, When They See Us ve Middle of Nowhere gibi yapımlarla Black Cinema ya da African American Cinema hareketinin önde gelen isimlerinden biri olan Ava DuVernay’in Kaepernick ile beraber yaratıcılığını üstlendiği Colin In Black and White, San Francisco 49ers’ın eski oyun kurucusu olan ve ABD’deki polis şiddetini protesto ettiği milli marş eylemlerinden sonra NFL’in kara listesine alınan Colin Kaepernick’e odaklanacak.

Beyaz bir ailenin evlat edindiği bir siyahi olan Kaepernick’in gençliğini Jaden Michael, üvey annesi ve babası Rick ve Terasa Kaepernick çiftini ise Parks and Recreation ile gönüllere giren Nick Offerman ve Weeds‘in yıldızı Mary-Louise Parker ikilisi canlandıracak. Colin Kaepernick’in ve üvey ailesinin anlatıcı olarak da yer alacağı dizinin yönetmen kadrosunda Ava DuVernay’e ek olarak Robert Townsend, Sheldon Candis, Kenny Leon ve Angel Kristi Williams gibi Black Cinema hareketine katkıda bulunan isimler de yer alıyor.

Altı bölümden oluşan Colin In Black and White, 29 Ekim tarihinde Netflix’te yayınlanacak. Dizinin fragmanı için aşağı alalım.