curb your enthusiasm, yeni sezon konuklarıyla gümbür gümbür geliyor

curb your enthusiasm, yeni sezon konuklarıyla gümbür gümbür geliyor


bir biz eksiğiz


Larry David’in hem yazıp hem yönettiği hem de başrolünde oynadığı absürd hikayeleriyle dolu dizisi Curb Your Enthusiasm, 11. sezonuyla geri dönüyor. Dizinin bomba gibi yeni sezon konuk oyuncu listesi açıklandı.

Geçtiğimiz sezonda da yer alan Jon Hamm ve Vince Vaughn’ına ek olarak Woody Harrelson, Bill Hader, Patton Oswalt, Tracey Ullman, Julie Bowen, Kaley Cuoco, Lucy Liu, Albert Brooks ve Rob Morrow gibi Hollywood’un yakından tanıdığı isimler de Curb Your Enthusiasm’ın yeni sezonunda Larry David’in saçmalıklarına ortak olacaklar. Dizinin gediklilerinden olan Ted Danson ve Richard Lewis ikilisi de bu sezonda konuk olmaya devam edecek.

HBO’nun göz bebeklerinden Curb Your Enthusiasm, ilk olarak 2001-2011 yılları arasında sekiz sezon yayınlanmış, 2017 yılında dokuzuncu sezonuyla uzun bir aradan sonra ekranlara geri dönmüş, 2020 başında da 10. sezonunu izleyicilerle buluşturmuştu. Arayı daha fazla açmak istemeyen Larry David ve yandaşları, 24 Ekim’de tekrar HBO ekranlarında olacak. David’in baş belası olmaya kaldığı yerden devam edeceği Curb Your Enthusiasm’ın oyuncu kadrosunda Susie Essman, Jeff Garlin, Cheryl Hines ve J.B. Smoove gibi isimler de yer alıyor. Dizinin yeni sezon tanıtım fragmanı için aşağı alalım.