david fincher’ın yeni filmine tilda swinton takviyesi

david fincher’ın yeni filmine tilda swinton takviyesi


the killer


David Fincher’ın sene başında duyurulan yeni filmi The Killer’dan haberler var. Netflix’te yayınlanacak The Killer’ın kadrosuna Tilda Swinton da katıldı.

Geçtiğimiz sene yine Netflix’te yayınlanan son filmi Mank ile üçüncü defa Oscar’a aday olan Fincher’ın yeni filminin başrolünde Michael Fassbender’i izleyeceğimizi daha önce öğrenmiştik. Fincher’ın Se7en filminde beraber çalıştığı senarist Andrew Kevin Walker ile yıllar sonra aynı projeye imza atacak olmasıyla heyecanımıza heyecan katan The Killer’da, şu sıralar adı Wes Anderson’ın son filmi The French Dispatch ve Apichatpong Weerasethakul imzalı Memoria ile anılan Tilda Swinton da Fassbender’a eşlik edecek.

Soğuk kanlılığıyla meşhur bir seri katilin yavaş yavaş duygusal olarak çözülmesini ve geçirdiği değişimi anlatacak The Killer, Alexis Nolant’ın aynı isimli çizgi romanından uyarlanacak. Normal şartlarda bu sonbaharda Paris’te çekimlerinin başlaması planlanan filmin prodüksiyonu Michael Fassbender’ın karışık çekim takviminden dolayı önümüzdeki seneye ertelendi.