denis villeneuve, yeni bond filmini seve seve yönetirim diyor

denis villeneuve, yeni bond filmini seve seve yönetirim diyor


senden iyisini mi bulacaklar denis?


Arrival, Blade Runner 2049, Prisoners ve Incendies gibi yapımlarla hem Avrupa sinemasında hem de Hollywood’da rüştünü ispatlayan ve şu sıralar Dune ile adını bol bol andığımız Denis Villeneuve, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir podcast’te yeni Bond filmini çekmeye fazlasıyla hevesli olduğunu belirtti.

Casino Royale, Quantum of Solace, Skyfall ve Spectre filmleriyle James Bond’a kelimenin tam anlamıyla hayat veren Daniel Craig, geçtiğimiz hafta vizyona giren No Time To Die ile 007 serüvenini sonlandırmıştı. Sıradaki Bond kim olacak sorularının da fazlasıyla gündemde olduğu James Bond’un sıradaki filminin yönetmeni de şimdilik belirsiz. Josh Horowitz’in sunucusu olduğu Happy Sad Confused isimli podcast’e katılan Denis Villenueve, yeni Bond filmini yönetmekten keyif alacağını şu sözlerle belirtti: “Çocukluğumdan beri hayatımda olan bir karakter. James Bond ile büyük bir duygusal bağım var. 007 filmi yönetmek benim için rüya gibi bir şey. Böyle bir şey bir gün olur mu bilmiyorum ama olursa büyük şeref duyarım.”

Daniel Craig’in yarattığı boşluğun doldurulmasının da büyük bir zorluk olduğunu belirterek Craig’i haklı bir şekilde öve öve bitiremeyen Villeneuve, yeni Bond filmini yönetmeye çok hevesli olduğunu belirtse de programının fazlasıyla yoğun olduğunun da altını çizmeden geçmiyor. Villeneuve’un programında şu sıralar Jake Gyllenhaal’lı HBO dizisi The Son ve Cleopatra’yla birlikte Dune’un muhtemel devam filmi de bulunuyor. Yani yakın zamanda Denis Villeneuve imzalı bir Bond filmi izlemek biraz zor gibi görünüyor. Olsun be Denis, düşünmen yeter!