depeche mode solisti dave gahan’dan soulsavers beraberliğinde yeni albüm geliyor

depeche mode solisti dave gahan’dan soulsavers beraberliğinde yeni albüm geliyor


imposter


Depeche Mode’un karizmatik abisi Dave Gahan, Soulsavers eşliğinde kaydedilen yeni bir albümü yayınlama hazırlığında olduğunu duyurdu. Imposter adındaki albümden ilk tekli bu Cuma geliyor.

Rich Machin ve Ian Glover ikilisinden oluşan Soulsavers’ı da yanına alan Gahan, Imposter adını verdiği yeni albümde Neil Young, PJ Harvey, Cat Power ve Bob Dylan gibi müzik dünyasında yer etmiş sanatçıların şarkılarını yeniden yorumlayacak. Gahan, basına verdiği bir demeçte Imposter’ın bir cover albümü olarak değil, yeniden yorumlama olarak nitelenmesinin altını çiziyor ve şu sözleri ekliyor: “Başkalarının seslerini ve şarkılarını dinlediğimde ve daha önemlisi şarkıları seslendiriş ve kelimeleri yorumlayış biçimlerini duyduğumda kendimi evimde gibi hissediyorum. Bu beni her şeyden daha çok rahatlıyor. Özel bir iş yaptığımızı düşünüyorum ve umarım insanlar da bu işe benim gibi bakar.”

Dave Gahan ve Soulsavers imzalı 12 şarkılık Imposter albümü, Columbia etiketiyle 12 Kasım’da yayınlanacak. Albümden Cat Power’ın Metal Heart şarkısının yorumlandığı ilk tekli bu Cuma dinlemeye açılacak. Imposter’ın şarkı listesi ve kapak görseli için aşağı alalım.

Imposter:

01. ‘The Dark End Of The Street’
02. ‘Strange Religion’
03. ‘Lilac Wine’
04. ‘I Held My Baby Last Night’
05. ‘A Man Needs A Maid’
06. ‘Metal Heart’
07. ‘Shut Me Down’
08. ‘Where My Love Lies Asleep’
09. ‘Smile’
10. ‘The Desperate Kingdom Of Love’
11. ‘Not Dark Yet’
12. ‘Always On My Mind’