edgar wright, korku-komedi türüne geri dönmem diyor

edgar wright, korku-komedi türüne geri dönmem diyor


kalpler kırıldı


Shaun of the Dead, Hot Fuzz, Scott Pilgrim vs. the World ve Baby Driver gibi filmlerinin ardından kendisine derin duygular beslemeye başladığımız Edgar Wright, geçtiğimiz gün verdiği bir röportajda korku-komedi türüne tekrar bulaşmak istemediğini açıkladı.

Şu sıralar büyük bir merakla beklediğimiz Anya Taylor-Joy ve Thomasin McKenzie başrollü son filmi Last Night in Soho ile de adını sıkça andığımız Wright, Shaun of the Dead ve The World’s End filmlerini şekillendiren korku-komedi türüne geri dönmek istemediğini şu sözlerle açıklıyor: “Bu türe tekrar dönmek istemiyorum çünkü Shaun of the Dead ile anlatmak istediğimi anlattığımı düşünüyorum.” Shaun of the Dead’in devam filmi için ara sıra teklifler de aldığını belirten Wright’ı daha önce yapmadığı ve türüne uzak olduğu işlere kalkışmak daha fazla motive ediyormuş. Bu sebeple korku-komedi türüne filmlerinde tekrar yer vermek istemiyormuş.

Bu haberle kalbimizi bir miktar kırsa da Edgar Wright’a sinema dünyasına kazandırdığı Shaun of the Dead için teşekkür ediyor ve Last Night in Soho için pusuda beklemeye devam ediyoruz.