george clooney’nin ben affleck’li filmi the tender bar’dan ilk fragman

george clooney’nin ben affleck’li filmi the tender bar’dan ilk fragman


7 ocak'ta prime video'da


Son yıllarda oyunculuğuyla olduğu kadar yönetmenliğiyle de anmaya başladığımız George Clooney’nin Amazon imzalı yeni filmi The Tender Bar’dan ilk fragman yayınlandı.

Pulitzer ödüllü J.R. Moehringer’in anı kitabından uyarlanan The Tender Bar, DJ olan babasının bir anda ortadan kaybolması sonucu genç bir çocuk olan J.R.’ın içinde bulunduğu duruma ve amcasıyla olan ilişkisine odaklanıyor. Martin Scorsese imzalı The Departed ile bir adet Oscar heykelciğini elinde bulunduran William Monahan’ın senaryosunu kaleme aldığı The Tender Bar’da Ben Affleck, Tye Sheridan, Lily Rabe ve Christopher Lloyd’u izleyeceğiz. Filmde J.R. karakterini Sheridan, J.R.’ın amcası Charlie’yi Affleck, annesini Rabe, babasını ise Lloyd canlandıracak.

The Tender Bar, 17 Aralık’ta Los Angeles ve New York’taki seçili sinema salonlarında gösterime girdikten sonra 22 Aralık’ta çeşitli ABD eyaletlerinde de beyaz perdeyi ziyaret edecek ve son olarak 7 Ocak tarihinde Amazon Prime Video’da yayınlanacak. Filmin fragmanını aşağı bıraktık.