glastonbury 2022’nin headliner’ı billie eilish oldu

glastonbury 2022’nin headliner’ı billie eilish oldu


hayırlı uğurlu olsun


2020 yılında 50. yılına özel muhteşem bir line-up duyuran Glastonbury, bildiğiniz üzere malum sebeplerden dolayı gerçekleşememişti. 2021’i de pas geçen festivallerin festivali, 2022 yılında görkemli bir geri dönüş yapmayı planlıyor. Line-up’ı hakkında dedikodu kazanı kaynattığımız Glastonbury 2022’nin headliner’ının Billie Eilish olacağı duyuruldu.

İlk albümü WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO? ile 2019’da yıl sonu listelerine kafadan giriş yapan, Temmuz ayında yayınladığı ikinci albümü Happier Than Ever ile bu sene de aynı performansı gerçekleştirmesini beklediğimiz Billie Eilish, dün gece sosyal medya hesabından Glastonbury kapüşonlusuyla poz verdiği bir fotoğrafı, yanında 2022 yazısıyla paylaşarak “acaba?” sorusunu kafalara yerleştirmişti. Bugün Glastonbury’nin Twitter hesabından yapılan bir paylaşımla Eilish’in 2022 headliner’ı olacağı açıklanarak merakımız giderildi. Piramit sahnede Cuma gecesini ateşleyecek Billie Eilish, böylece Glastonbury’nin en genç headliner’ı oldu.

Glastonbury 2022, 22-26 Haziran tarihleri arasında iki senelik aranın ardından tekrar Worthy Farm’da gerçekleşecek. Meraklısını şöyle alalım.