hans zimmer’dan dune için bir soundtrack albümü daha

hans zimmer’dan dune için bir soundtrack albümü daha


the art and soul of dune


Uzun bir bekleyişin ardından nihayet bugün vizyona giren Denis Villeneuve imzalı Dune’un soundtrack’ine imza atan Hans Zimmer’dan bir soundtrack albümü daha geldi.

Bugün dinlemeye açılan The Art and Soul of Dune isimli albüm, filmin yapımcılarından Tanya Lapointe’nin kaleme aldığı, Dune’un yapım sürecine odaklanan aynı isimli kitabın eşlikçisi olarak yayınlanmış. Filmin soundtrack albümündeki şarkıların farklı versiyonlarını duyabileceğimiz The Art and Soul of Dune’un süresi neredeyse filmin süresiyle aynı uzunlukta desek yanlış olmaz. Dune’un 22 parçadan oluşan soundtrack albümü 1 saat 14 dakikalık bir süreye sahipken The Art and Soul of Dune, toplamda dokuz şarkıyla beraber 1 saat 43 dakika sürüyor.

Zendaya, Rebecca Ferguson, Jason Momoa, Timothée Chalamet, Dave Bautista, Oscar Isaac, Josh Brolin, Javier Bardem, Charlotte Rampling ve Stellan Skarsgård gibi isimleri bir araya getiren Dune, bugün vizyona girdi. Filmin Hans Zimmer imzalı soundtrack albümü Dune ve The Art and Soul of Dune albümleri hemen aşağıda.